2016 St Pete Grand Prix En Muck Daddy

Racen in Florida is het hele jaar door sport. In zowat elk willekeurig weekend vindt u ongetwijfeld een soort race. Dat gezegd hebbende, het is niet elk weekend dat je Indy Car- en Pirelli World Challenge-auto’s hebt die door de straten van het centrum snijden en 200 mijl per uur over de lokale landingsbaan van de luchthaven rijden. Dit is de St Pete Grand Prix 2016, St. Petersburg, FL. Het gebeurt elk jaar, op meerdere dagen in maart.

2016 St Pete Grand Prix Achter De Schermen

Muck Daddy bood PTR een kans om de 2016 St Pete Grand Prixas te zien als nieuw en ongehoord. We gingen op dit aanbod in, waardoor ik degene was die ervan profiteerde. Het was een kans om de garage te bekijken, door de pitstraat te dwalen en de teams te zien werken terwijl ze tanken, banden verwisselen of beschadigde onderdelen repareren. Zodra de banden net uit de auto waren gehaald, kon ik ze aanraken.

Handreinigingsproducten zijn essentieel als je ooit in een auto hebt gezeten of hebt geracet, of zelfs je gazon hebt gemaaid. We hadden het niet over een normale stuk handzeep of een scheutje afwasmiddel – dat zal het niet snijden. Het is belangrijk om iets te hebben dat vet en vuil van je handen kan verwijderen, onder je nagels kan reinigen en je natuurlijke schoonheid terug kan brengen. Muck Daddy heeft een productlijn gecreëerd die precies dat doet.

De Muck Daddy-lijn omvat de High Performance Hand Cleaner met Puimsteen en Scrubbing Wipes. Hand Cleaner Smooth is binnenkort verkrijgbaar, maar bevat geen puimsteen. Muck Daddy heeft geweldig gewerkt in de PTR-winkel als we de kans krijgen om onze handen echt vuil te maken. Dit komt vaker voor dan je denkt. Muck Daddy is niet alleen de favoriete handreiniger voor PTR, het is ook de officiële handreiniger van de Pirelli World Challenge.

De Grand Prix-race Van St. Pete 2016 Is Begonnen

Hoewel het geweldig is om deze auto’s op volle snelheid te zien terwijl ze in een waas langs je schreeuwen, kijk dan naar de gloeiende remschijven terwijl ze proberen te vertragen voor de haarspeldbocht; we moeten allemaal toegeven dat er een deel van ons is dat anticipeert op het onvermijdelijke in de meeste autoraces: de crash. Het is werkelijk verbazingwekkend waar deze coureurs vaak voor weglopen, vaak zonder een schrammetje. Veiligheid is de eerste prioriteit tot de 2016 St Pete Grand Prix-race begint.

De Pirelli World Challenge laat meerdere autoklassen tegelijk rijden, waaronder: GT, GTS en GT Cup.

  • Het vermogen van de GT Grand Touring varieert van 425 525 pk
  • Het vermogen van de GTS Grand Touring Sport is ongeveer 300-400 pk
  • GT Cup De GT Cup-klasse bevat Porsche 991 GT3-auto’s die deel uitmaken van de algemene GT-klasse-races.

Een van de GT Cup Porsches spinde na een lange rechte weg in een van de bochten en kwam tegen de muur terecht. Hoewel de bestuurder ongedeerd was, duurde het opruimen van de baan langer dan normaal. We waren gezegend met de kans om het bloedbad van dichtbij en persoonlijk te zien. Je kunt zien dat veel mensen een Muck Daddy moeten inhuren om de rommel op te ruimen.

Victory Lane

Het was een geweldige ervaring om Europese auto’s zoals Aston Martin, McLaren, Lotus, Ferrari, Lotus en anderen te zien mixen met Amerikaanse merken zoals de Cadillac ATS VR. De grootste sensatie kwam van het kijken naar de auto’s uit de IndyCar-serie die in een waas voorbij vlogen, en het horen van de hoge tonen van 700 pk die werden gecreëerd door de turbo-opgeladen V6-motoren.

Het weekend van de St Pete Grand Prix 2016 eindigde op zondag met Juan Pablo Montoya aan de top voor de IndyCar, Michael Lewis die de GT-klasse won met zijn Porsche 911 GT3 R en Sloan Urry als eerste in de GT Cup met de Porsche 911 GT3 Cup. De raceauto’s, tribunes en autotransporters hebben allemaal de zaal verlaten, maar de fans kijken uit naar de Grand Prix van volgend jaar in de straten van het centrum van St. Pete.

Ga eropuit en haal je favoriete door benzine aangedreven raket in de garage, winkel of onder de schaduwboom. Je bent het aan jezelf verplicht om het sneller en sneller te maken en bochten te carven alsof het op rails is. Zorg ervoor dat je veilig blijft en houd je Muck Daddy Handreiniger en Scrubbing Wipes in de buurt. Sint-Petersburg, je moet schoon blijven.