logo

Feedback

Goedemiddag beste bezoeker(s), misschien hebben jullie soms nog waardevolle informatie over het Mechels brandweerkorps, of wil je gewoon een reactie geven, dat kan. Volg de knop "Reageer dan hier" ... en vul het formulier in.

Er worden geen privégegevens vrij gegeven.

Alvast bedankt voor de belangstelling.

 

Steven Snels

steven.snels@hvztaxandria.be

Beste, Wij van vriendenkring post Hoogstraten organiseren ter ere van ons 150 jarig bestaan een oldtimerrit voor oude brandweervoertuigen. We hebben vernomen dat jullie over voertuigen beschikken en willen eens informeren of er interesse is om deel te nemen aan onze toer (34 km) op 28 maart 2020. Deelname is uiteraard gratis. eten en drinken wordt u aangeboden en een aandenken wordt ook voorzien. Ik zie graag uw reactie. Alvast bedankt. Steven Snels post Hoogstraten.

2020-01-26

Leslie Brosens

museum@hoogstraten.be

Beste, Ook hier een bericht vanuit Hoogstraten. In het najaar richten wij, Stedelijk Museum Hoogstraten, een tentoonstelling in rond de geschiedenis van BRAND en brandbestrijding. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een brandhaak en een lederen brandemmer. Is er de mogelijkheid om via jullie deze te ontlenen en in bruikleen te nemen voor de periode augustus - december 2020? Bedankt om het te bekijken. Met vriendelijke groeten namens Stedelijk Museum Hoogstraten (erkend museum)

2020-01-30

Bright Smart

Iboayasmart14@gmail.com

Ik had nooit gedacht dat ik een echte geldschieter op internet zou kunnen vinden totdat ik de heer Rick ontmoette, die in eerste instantie op anderen leek, die me helpt met mijn lening en je kunt vandaag contact met hem opnemen via e-mail Ricksimpsonloancompany@gmail.com voor meer informatie over hoe om de jouwe te krijgen

2020-08-03

Reacties
Lees ook ...
Generic placeholder image

De grote stadsbrand in Chicago (Illinois) in 1871. Het hele verhaal op:

The Great Chicago fire

Op dinsdag 15 oktober 2019 heeft de Mechelse brandweer na bijna 70 jaar de deuren van de kazerne aan de Dageraadstraat definitief gesloten.
De gloednieuwe brandweerkazerne aan de Nekker zal voortaan de uitvalbasis zijn van de pompiers.