Ahornsiroopboeren In Het Noordoosten Van Ohio Verwelkomen Veranderende Klimaten

James Miller, een Maple Syrup-boer die een Chipmunk Lane-wijngaard heeft, zei dat de ahornsiroopplantages op zijn eigendom sinds januari zijn afgetapt.

Producenten van ahornsiroop in het noordoosten van Ohio beginnen de effecten van weersveranderingen te voelen. Het seizoen voor hun producten begint nogal vroeg te komen.

Ahornsiroopboeren hebben tot nu toe een geweldig jaar gehad. WKYC Studios meldt dat het zelfs begint te lijken op een recordbrekende eerste run voor boeren van ahornsiroop.

James Miller, een ahornsiroopboer in Chipmunk Lane, sprak met de nieuwsbron en legde uit dat zijn plantages vanaf januari waren afgetapt om ervoor te zorgen dat de kwaliteit niet achteruitging.

Eerdere Winters Brengen Uitstekende Productiecijfers

Miller legde uit dat zijn ahornsiroop voor ongeveer 94 procent helder is, met een lichtgele kleur. Miller zei dat de smaak lichter is dan normaal, maar hij maakt zich geen zorgen, aangezien hij verwacht dat varianten van ahornsiroop met een donkerdere, rijkere amberkleur in de achtste week beschikbaar zullen zijn. Boeren zouden een geweldig jaar kunnen hebben, met een hogere verkoop en productie van ahornsiroop.

We hebben een goede run gehad. Om 1.409 liter siroop te maken, hadden we 14.2.955 liter sap. Miller verklaarde dat dit een record is voor de eerste run van Sugar Valley Maple.

Helaas, terwijl de producenten van ahornsiroop zich klaarmaken voor een geweldig jaar, bedreigen inconsistente klimaatomstandigheden en de andere bedreigingen die voortvloeien uit klimaatverandering andere gewassen – en bij uitbreiding de vele voedingsmiddelen en dranken die kunnen worden gemaakt en geconsumeerd als hun bijproduct.

De Toekomst Van Wijn- En Rijstproductie

Een van de vele producten die nadelig kunnen worden beïnvloed door de aanhoudende effecten van klimaatverandering, is wijn. Wijn is een landbouwproduct. Het komt van druiven en moet worden verbouwd, geoogst, gefermenteerd en vervolgens gebotteld. Klimaatverandering kan uiteindelijk de gezondheid van wijnstokken aantasten. Dit zal een aanzienlijke impact hebben op de kwaliteit en smaak van veel flessenwijn.

In een artikel legde Elizabeth M. Wolkovich, universitair hoofddocent Forest & Conservation Sciences aan de University of British Columbia in Canada, uit dat wijndruiven erg gevoelig zijn voor de heersende klimaatomstandigheden om hen heen. Hoewel deze gevoeligheid deel uitmaakt van wat ze voortreffelijk maakt, betekent het ook dat de effecten van klimaatverandering verwoestend voor hen kunnen zijn.

Hoewel klimaatverandering er misschien niet toe leidt dat druiven verdwijnen of in aantal afnemen, is het mogelijk dat ze worden beïnvloed door veranderingen in het klimaat.

Een ander belangrijk landbouwproduct dat veranderingen in de productie zou kunnen ondergaan, is rijst. India, een van de grootste rijstproducenten ter wereld, heeft de laatste tijd afschuwelijke perioden van droogte doorgemaakt. Het land, dat gespecialiseerd is in de productie van graangewassen (vooral vingergierst, maïs, parelgierst, sorghum en rijst), heeft zijn productiemogelijkheden nu aanzienlijk belemmerd.

Vorig jaar meldde Science Daily dat Kyle Davis, een wetenschapper op het gebied van milieugegevens, in Environmental Research Letters had geschreven dat de opbrengsten van rijst (de belangrijkste oogst van India) enorm zijn gedaald als gevolg van extreme weersomstandigheden. Zoals hij verklaarde, zou de afhankelijkheid van India van rijst als zijn belangrijkste gewas, in combinatie met de aanhoudende gevolgen van klimaatverandering, kunnen leiden tot verschrikkelijke resultaten voor de voedselvoorziening van een land met ongeveer 1,3 miljard mensen.